Peter Pan på RoJ och fest i ladan

Den här helgen har jag haft fullt upp och nu är jag dödstrött eftersom jag bara sov fem timmar. Jag tar det från början:

I lördags såg jag RoJ-teaterns uppsättning av Peter Pan (boka biljetter här) med Simon, Jonte, Mathilda, Erika, Sofie och Pelle, men man kan säga att jag såg den med hela ormteatern för det kändes som att alla var där. Det är viktigt att veta hur bra Peter Pan är eftersom vår pjäs måste vara bättre, håhå.
Jag och alla andra blev väldigt impade av de på RoJ, föreställningen var skitbra helt enkelt och ni borde skynda er att se den innan spelperioden är slut.
Efteråt gick vi vidare till ladan för att ha fest. Vi hade varit på Sabis innan och köpt saker att grilla för det var nämligen en grillfest. Både folk från ormen och roj kom för att ha det skoj tillsammans. Jag träffade bl.a. Anna som jobbade i kyrkan förut och hennes man Mats, det var ett kärt återseende. I början var festen trevlig, men det blev för mycket av det goda för många. Det fanns till slut inga vettiga människor kvar att prata med (förutom vi ungdomar förstås). Det var ett vått partaj och jag tänker inte dela med mig av några detaljer...
Åtta personer sov över i ladan och jag var inte en av dem. Erika var tvungen att sova hemma och jag promenerade med henne eftersom bussarna hade slutat gå (jag agerade livvakt och lyckades ta oss fram säkert).
Dagen efter (alltså idag) repade vi Robin Hood som vanligt och det gick fruktansvärt dåligt. Alla var trötta och vissa var lite bakis. Efteråt ägnade jag mig åt att hjälpa till med disken från festen.Kommentarer
Postat av: Anonym

min bildlärare va kapten krok :D mohaha

2009-04-20 @ 19:55:11

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (det är bara jag som ser den):

Din bloggadress (om du har någon):

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0