Reklamutdelare och sminkör Ohlsson

Trappa upp och trappa ner
Idag har jag försökt locka folk till Ormteatern genom att dela ut lappar till höger och vänster. Från början gick jag, Foppa, Charlie, Simon och Gustav tillsammans, men efter en kort stund var Foppa och Simon tvugna att dra sig tillbaka till ladan. Simon skulle provsminkas och Foppa skulle nog göra något annat, jag är inte säker på vad. Jag, Gustav och Charlie gick runt i två timmar i alla fall och det kändes i fötterna efteråt. Vi gick upp och ner i trappuppgångarna på Vallavägen och gav folk utanför husen lite lappar också.
Vet ni egentligen hur många brevinkast som inte vill ha reklam? Det är MÅNGA, men dem visar jag ingen hänsyn. De vill kanske inte ha reklam från Elgiganten, men från Ormteatern vill de säkert ha information. Det vill jag inbilla mig.
Klockan tre var det min tur att provsminkas i ladan. Vi kommer sminka oss själva när vi ska spela upp och nu visade vår sminkös hur vi ska bära oss åt en i taget. Hon sminkade mig först och sedan tog jag bort det och fick prova själv. Det var första gången jag sminkade mig själv faktiskt, jag har alltid sluppit det. Jag behöver nog öva lite. Det blir inte bättre av att jag ser så pissigt heller, man kan ju inte ha glasögon samtidigt som man kladdar i ansiktet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (det är bara jag som ser den):

Din bloggadress (om du har någon):

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0