Rödhårig? Nerru...

För första gången i mitt liv har jag färgat håret! Det var ett litet steg för en vanlig människa, men ett stort steg för mig. Jag har alltid haft min naturliga hårfärg, även om den har förändrats lite genom åren. När jag var en glad liten femåring så hade jag guldfärgat hår, sedan blev det mer likt koppar och numera är det mest brunt med en röd ton i sig. Min hårfärg är jag faktiskt ganska ensam om att ha. Jag är ju varken lika rödhårig som vanliga rödhåringar eller lika brun som vanliga brunetter.
Nu efter färgningen är det hur som helst väldigt mörkbrunt, nästan svart om jag för säga vad jag tycker (och det måste jag ju få på min egen blogg).
Det bästa med att bli färgad var helt klart att skölja håret efteråt. Jag är säker på att det är därför man pungar ut med så mycket pengar på sånt, man vill bli duschad och pillad i huvudet av en frisör en stund.
Jag tycker att jag ser ut som en estetare nu med sånt här hår, det enda som fattas är converse-skor och ett plektrum i bakfickan. Då skulle förklädnaden vara komplett.
Jag bestämde mig för att färga håret när jag såg bilderna som togs på klassen den första skoldagen. Det var bara jag som såg exakt likadan ut nu som då. Det fick mig att känna mig lite tråkig och det vill man ju inte vara.

Kommentarer
Postat av: Sara ;)

Woooow, det måste ju ses !

2009-04-18 @ 23:48:19

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (det är bara jag som ser den):

Din bloggadress (om du har någon):

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0