Skolstart

I torsdags började skolan för mig igen, mycket tidigare än för de flesta andra tvåor. På Fredrika behöver eleverna minsann inte dyka upp förrän på onsdag, men jag hänger inte läpp för det. Ettorna började faktiskt ännu tidigare. Det ska bli spännande att se vad det är för några filurer, än så länge har jag knappt skymtat dem.
Det är inte bara jobbigt att vara tillbaka till det normala. Man har ju saknat folk ibland och det känns bra att träffas nu. I torsdags behövde vi bara stanna i 40 minuter. Den dagen var väl mest till för att se efter om alla hade överlevt sommaren och det hade alla gjort. Ingen hade förkolnat av för mycket sol eller liknande. Klassen har till och med fått förstärkning i form av en Hanna. Hon har gått ett år på Designgymnasiet, men det var inget hon ville fortsätta med. Hon och Lisa gick i samma klass innan de började på gymnasiet så det är ingen slump att det blev just S2B på Fria hon började i. Det är skönt att det inte bara slutar personer i alla fall. En annan nyhet är att vi har bytt engelsklärare, Grahn ska numera bara ha oss i svenska för att lärarnas scheman ska passa. Vår nya lärare är den andre Bengt, han som vi aldrig har haft tidigare. Det blir nog bra det.
I går gick vi en hel skoldag, men vi hade bara historia och samhällskunskap eftersom nästan alla lärare var ute på vandring med treorna. Då blev det inte mycket gjort direkt. Vi har ju inte träffats sedan juni och då prioriterar man inte riktigt uppgifterna man får. Det är bra mycket roligare att lyssna på vad alla har att berätta.

Det har med andra ord varit en fruktansvärt jobbig skolvecka och det är jätteskönt att det äntligen är helg så man få vila sig en stund.

Kommentarer
Postat av: Julia :)

Svar: haha :) nej de har nog inte ändrat. Men det var kul iaf ^^

Ja, jag ska äga på kottendagen ;DKul blogg btw ^^

2009-08-25 @ 16:32:19
URL: http://juliacastlin.blogg.se/
Postat av: Hanna

Haha självklart så blev det Fria när jag skulle byta! Inget snack om saken ;) och än så länge så trivs jag :o Trevlig blogg du har förresten Olle! :D

2009-08-29 @ 19:36:23

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (det är bara jag som ser den):

Din bloggadress (om du har någon):

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0