Orangina

Har ni hunnit smaka den nya läsken Orangina? Jag provade den igår och den var inte så speciell som jag hoppades. Den smakade i stort sett som vilken annan apelsinläsk som helst, det var en besvikelse. Den innehöll dock fruktkött, men det kände jag inte när jag drack. Däremot såg jag bitarna, så jag kunde åtminstone konstatera att de var där. Det är alltid något antar jag.

Kan någon, snälla, berätta för mig varför det står "Shake it to wake it" på flaskan?! Den innehåller nämligen kolsyra och det lärde jag mig den jobbiga vägen. Om det är en fontän man är ute efter så går det lika bra att skaka på en annan läsk, Orangina "vaknar" inte mer än andra sorter. Jag hade klibbiga händer i en kvart innan jag kunde tvätta mig. Dumma slogan!

Jag har faktiskt ytterligare en sak jag vill säga angående Orangina. Något som Simon sade till mig förut. Reklamen skyltar stolt med att läsken innehåller riktiga apelsinbitar, antar man. "Real orange pieces" kan ju lika gärna betyda: riktiga oranga bitar. Vad det är för bitar vet man inte. Jag tror personligen att de består av morötter... eller möjligtvis geléråttor. Har ni några andra förslag?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (det är bara jag som ser den):

Din bloggadress (om du har någon):

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0