Brüno och Harry Potter

Då har man varit på bio igen, två gånger till och med. I onsdags såg jag och Erika Brüno på Segel och dagen efter gick Simon, Jonte och jag ner till bion i Brandbergen för att se Harry Potter och Halvblodsprinsen.

Brüno var stundvis sjukt rolig och helheten var bra, men i alla skruvade situationer gick han till slut för långt och då blev det plågsamt att se. Jag satt mest och tänkte på de han drev med, de trodde ju verkligen att han var störd i huvudet och blev självklart arga förr eller senare. Jag tycker att Borat var bättre eftersom den var charmigare på något sätt. I Brüno spelade förresten en svensk den största birollen. Det var Gustav Hammarsten som spelade Brünos assistent och sådant tycker jag är roligt. Det betyder att det finns hopp för svenska skådespelare som vill hamna i storfilmer!

Harry Potter och Halvblodsprinsen var varken bättre eller sämre än de andra Harry Potter-filmerna. Den var ungefär så bra som jag trodde. Boken var självklart mycket bättre och det var en hel del som jag saknade från den i filmen, men så är det alltid. Den var väldigt välgjord och det sparades inte på häftiga effekter.


Kommentarer
Postat av: Burre

Något jag stör mig på med HP-filmerna är att Bill eller Charlie inte har varit med ännu....

Bill ska ju vara gift med Fleur i sista filmen!

2009-07-22 @ 16:33:01
Postat av: Olle

Burre: Jag har faktiskt inte tänkt på det, men du har helt rätt! Det är synd att de inte får plats på duken.

2009-07-24 @ 10:00:02

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (det är bara jag som ser den):

Din bloggadress (om du har någon):

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0