Uppdateringar

Två saker har nyligen blivit en aning bättre.

Det ena är Firefox. Version 3.5 är rykande färsk och redo att laddas ner så sätt igång bara. Jag tycker inte att det var så jättestor skillnad mot den förra versionen, men det duger väl antar jag. Några nyheter har den i alla fall fått. Det var ju ett år sedan trean kom så jag hade väntat mig några fler överraskningar, men jag är glad för det lilla. Den ska tydligen vara snabbare nu och man även kan surfa privat, det är de stora, nya grejerna. Sedan finns det små detaljer också som är kul att ha. Spana in den här sidan.
Det andra är min iPod touch. Mjukvaran i den har uppdaterats till version 3.0, men Apple är inte så pass givmilda att de bjuder på den, inte alls. Man får snällt punga ut med 75 kr för att ta del av det allra senaste. Nu kan man äntligen söka i sin musiksamling! Det tycker jag att man borde ha kunnat från början (det gick ju i min gamla iPod nano), men bättre sent än aldrig. Man kan även skaka på iPodden för att slumpa från en ny låt och det går att klippa och klistra text.
Något som är väldigt synd är att min granne hos mamma inte har trådlöst internet längre... eller så har personen flyttat. Förut kunde jag surfa hur mycket jag ville via hans eller hennes bredband, men nu funkar inte det. Jag som hade vant mig vid att kunna mejla från sängen. Dumma granne...


Kommentarer
Postat av: Burre

Knäppt att man måste betala extra för sökfunktionen.

Den var inbyggd på min gamla nano!

2009-07-02 @ 23:41:46

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (det är bara jag som ser den):

Din bloggadress (om du har någon):

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0