En helt vanligt inlägg

Nu känner jag att jag måste höra av mig igen. Det har faktiskt gått en hel vecka utan ett ord från mig. Jag måste meddela att jag fortfarande lever så ni inte får för er något. Att blogga har bara inte varit först på prioriteringslistan på sista tiden. Jag har nämligen haft mycket annat på gång. Teatern har tagit en del energi. I går spelade vi vår fjärde föreställning och då kom Roger, Joanna och Mailin för att titta, det var en glad överraskning att se dem i publiken. Holmgren kom på föreställningen innan med sin tjej och det var självklart också kul. De sprider budskapet om pjäsen vidare.
Hittils så har inga stora katastrofer inträffat under uppspelen, men några små. T.ex. så serverade jag Magnus möglig "whisky" (alltså äppeljuice) av misstag under en föreställning. Usch och fy, det var inte fräscht. Jag upptäckte det i samma stund som jag hällde upp det i glaset och då var det för sent att göra något åt det. Magnus märkte hur som helst ingenting, när jag frågade hur juicen smakade så sa han bra. Nu har jag alltid stenkoll på hur juicen mår, om Magnus hade blivit magsjuk så hade det blivit problem kan jag säga.
Solveig, Thomas, Mattias och Daniel flydde bort från Borås över långhelgen och hälsade på mig och mamma. Typiskt nog så spelades inte Robin in da Hood dagarna de var här... det var en stor besvikelse. Vi gick på bio och strosade runt i stan istället. De fick se Muskö för första gången också, dit ska man ju ha vallfärdat minst en gång i sitt liv. Jag, Mattias och Daniel spelade rätt mycket tennis för övrigt. Daniel hade aldrig gjort det förut och han fastnade för det, han ville aldrig sluta. Både han och Mattias hade talang visade det sig.

Från det ena till det andra. Ända sedan jag var hos tandläkaren för nån månad sedan så har jag behövt tandtråd. Där hon lagade hål fastnar det nu mat ofta och det gör ont som bara den. Det är inte alls lätt att få bort det som har fastnat och när jag till slut lyckas så brukar det blöda i tandköttet, inte bra. Man tycker att ens mun borde må bättre efter ett tandläkarbesök, men icke då.

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag fortsätter att sprida reklam för pjäsen, haha;D

2009-05-26 @ 17:07:12
Postat av: Anonym

Hahaha...oj vad jag skrattade gott då jag läste om den mögliga whiskeyn. Synd bara att han inte märkte nåt, hade ju varit ännu roligare då han hade fått pina i sig skiten. Haha. Usch vad ond jag är.

2009-05-26 @ 22:00:33

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (det är bara jag som ser den):

Din bloggadress (om du har någon):

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0