Dr Pepper

+=

Är det bara jag som alltid har trott att Dr Pepper är en sorts cola? Det fullkomligt skriker ju cola om utseendet på både själva drycken och förpackningarna. Hur tänkte de där egentligen?

Det var Burre som upplyste mig om hur fel jag hade. Han köpte nämligen en flaska Dr Pepper i mitt sällskap för ett tag sedan och då berättade han om sin och doktorns kärleksfulla relation. Jag smakade en klunk (mest för att jag fortfarande var skeptisk till att den inte skulle smaka cola) och upptäckte att Burre och jag absolut inte uppskattar samma saker här i livet. Den smakade ganska vidrigt.
Ändå blev jag sugen på att prova på i dag igen när jag såg den ovanliga flaskan på ICA Maxi. Jag tänkte att jag hade smakat för lite av drickan sist för att verkligen kunna veta om jag gillade den eller inte. Jag var på ett äventyrligt humör så jag köpte en flaska och drog i mig hela innehållet på vägen hem till brända bergen, och det var ganska imponerande med tanke på hur den smakade. Upplevelsen var inte det minsta bättre den här gången, men nu kunde jag åtminstone beskriva smaken bättre. Dr Pepper smakar som en blandning av körsbärsgodis och mandlar ... och det är till och med en sämre mix än det låter.

Det roligaste är att de själva, lite diskret, varnar för hur äckligt det är. På flaskan står det: "Can you handle the taste?"

Kommentarer
Postat av: Burre

Äh, dina smaklökar måste bara tränas lite! Dr. Pepper är den godaste drickan som finns att köpa!

2009-10-20 @ 18:47:20
Postat av: sylvia

Hahahaha, man blev på något konstigt sätt nästan sugen på att smaka. Ovetskapen om den där smaken gör mig galen, haha. Måste ta och köpa det någon dag.

2009-10-20 @ 20:02:23
Postat av: Simon

Jag håller med dig Olle.. Tycker inte att Dr.pepper är gott alls, och ingen träning i världen kan få mig på andra tankar.

2009-10-22 @ 10:26:07

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (det är bara jag som ser den):

Din bloggadress (om du har någon):

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0