Flickan som lekte med eldenFör tillfället går det många bra filmer på bio. I går började jag att beta av dem genom att se Flickan som lekte med elden, Simon och jag åkte in till Rigoletto för att slippa en minimal duk. Allt var precis som när vi såg Män som hatar kvinnor, den första filmen. Vi var på samma biograf, i samma salong och på samma tid som då. Skillanden var att den förra filmen var bättre. Den här var betydligt svårare att hänga med i och slutet gjorde att jag kände mig riktigt snopen. Tur att den tredje filmen har premiär i slutet av november i alla fall, man behöver alltså inte vänta så himlans länge på fortsättningen.
En sak var säker. Han som körde den gröna bussen visste vad han gjorde! Det var pappas kompis Labbe om ni undrar. Man såg honom inte, men bara han kan få bussar att röra sig så majestätiskt.

Åh, nu kom jag på en annan sak. Jag har upptäckt att youtube har en sida med nya filmtrailar i hög kvalité. Om ni tycker att halva nöjet med bio är att se vilka andra filmer som är på gång, som jag tycker, då kommer ni att uppskatta den sidan. Det är inga svenska filmer med, men man kan ju inte få allt.

Kommentarer
Postat av: Labbe Thåström

Men visst var det fint kört. Motorljudet är med lite längre tid än själva bakdelen på bussen. Manuell växellåda och rätt många mil på mätaren ger en ton som ingen modern buss kommer i närheten av. Annars var det en väldigt trevlig upplevelse, själva inspelningen. Goda mackor och fika bullades upp under tiden vi väntade. Ett visst vemod kändes när min del var avklarad och jag styrde nosen på bussen mot Trosa, där väntade vardagen med dom vanliga uppgifterna. Labbe, the Driver!

2009-10-28 @ 21:10:31

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (det är bara jag som ser den):

Din bloggadress (om du har någon):

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0