Något nytt?

Nu på fredagseftermiddagen har jag faktiskt tid att blogga. I veckorna gäller det att inte sacka efter med läxorna, så då är inte bloggen prioriterad, f'låt.

Jag har saker att berätta, men det blir ganska kortfattat.

  • I går träffades vi som ska spela pjäsen "Pang, pang, du är död!" på teatern för första gången. Det är otroligt nog några nya ansikten att bekanta sig med. Jag tror att pjäsen kommer bli super, det är den allvarligase jag hittils har varit med i och det känns rätt så skönt. Man vill ju variera sig och ibland behöver man inte vara rolig, folk kan gilla det ändå.
  • Jenny ställer upp i kyrkovalet, så nu har ni en anledning att rösta (i alla fall om ni tillhör Västerhaninge-Muskö församling).
  • Min mattebok har rymt. Jag såg den senast i onsdags morse i mitt fack i klassrummet och en timme efteråt när mattelektionen började så var den väck. Jag hoppas att den dyker upp snart. Det är inte lätt att räkna utan den ska ni veta.
  • I onsdags besökte jag Erika R efter skolan. Hon har ju precis börjat danslinjen på Södra Latin och flyttat upp till Stockholm från Katrineholm, helt ensam. Det är verkligen imponerande att flytta hemifrån när man är 16 år. Det var trevligt att se hur hon har det i sin etta i Fisksätra.
  • Måndagen var ingen vanlig skoldag, det var Kottendagen. Kottendagen spenderas ute vid Rudan, alla elever är indelade i grupper (både klasser och årskurser är blandade) som tävlar mot varandra. Man tävlar i säckhoppning, memory och sådant. Förra året kommer jag ihåg att det var ganska kul, så jag var rejält peppad, men i år var det inte alls roligt. Det berodde på att vi bara var fyra stycken i min grupp när vi egentligen skulle vara tolv som de flesta andra (det är populärt att inte dyka upp på Kottendagen). Sedan var det inte så himla skojiga människor jag hamnade med heller.
Es war alles, som vi säger i Tyskland.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Tack för stödet Olle! Såg att du röstat på mig, underbart :)

Antar att det var kul att rösta första gången också. Övning inför riksdagsvalet nästa höst.

Vi syns på torsdag!

2009-09-20 @ 21:45:45

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress (det är bara jag som ser den):

Din bloggadress (om du har någon):

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0